Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΚΟΡΜΑΚΙΑ SEXY......(κι όποιος αντέξει)


 Κρίνοντας από τα σχόλιά σας στις προηγούμενες αναρτήσεις μου με τα μαθήματα χαρτοπολτού, θέλω να πιστεύω ότι υπήρξα καλή δασκάλα, συνεπώς δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνω τις οδηγίες για τα προσχέδια των έργων μου κι έτσι προχωρώ στην επίδειξη κι άλλων....αριστουργημάτων. Στην πορεία θα καταλάβετε κι εσείς (όσοι θελήσετε να δοκιμάσετε την τεχνική.....) ότι το ίδιο το αντικείμενο σε καθοδηγεί πώς να το στήσεις και να το δημιουργήσεις. Και όταν έλθει η ώρα να το περιτυλίξεις με τον χαρτοπολτό (έτοιμο ή σπιτικό) και να κάνεις όλες εκείνες τις μικρολεπτομέρειες που απαιτούνται για να πάρει την οριστική του μορφή θα νοιώσεις περίπου σαν...γλύπτης (ή γλύπτρια). Είναι δε τόσο μεγάλη η προσήλωση σ’ αυτό που φτιάχνεις και η προσπάθεια να το κάνεις όσο γίνεται τελειότερο, που νιώθεις εκτός από ικανοποίηση και καμάρι, και μια απίστευτη χαλαρότητα και εκτόνωση (είναι το ίδιο και καλύτερο θα έλεγα συναίσθημα που νιώθουν όσοι ασχολούνται με ζύμες και ψωμιά....)
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιηγήσεις μου στο ιντερνετ είναι και η επίσκεψή μου σε διάφορα sites, με θέμα τις αφίσες και τα έργα τέχνης γενικότερα. Εκεί βρήκα και τα sexy μαγιουδάκια, που είναι vintage και μου θύμισαν σεξοβόμβες του παλιού σινεμά. Κι επειδή ό,τι μου αρέσει αμέσως σκέφτομαι αν μπορώ να το αποδώσω με τον χαρτοπολτό (μιλάμε για μεγάλο κόλλημα.....σκέτη αρρώστια), στρώθηκα και τα έφτιαξα. Βέβαια μέχρι σήμερα δεν αξιώθηκα να τα βάλω στις βάσεις τους αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα το κάνω (από εκκρεμότητες και ημιτελή.....άλλο πράμα). Είναι ακριβώς ίδια με τα προηγούμενα κορμάκια....στο ντύσιμο διαφέρουν μόνο (ή μάλλον στο.....γδύσιμο).

 

 Και μην ξεχνάτε....Οι παλιές σεξοβόμβες είχαν καμπύλες και....κυτταρίτιδα.....Μέχρι αυτό πέτυχα η άτιμη. 




10 σχόλια:

  1. Kαλά,είσαι τρομερή!Τι όμορφα κορμάκια,απ΄όλα έχουν,καμπύλες και κυτταρίτιδα ακόμη χαχα...
    Τα μαγιό ασυναγώνιστα,μ΄αρέσει το vintage.
    Καλό μήνα!΄Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η haute couture επιβαλλει παρουσιαση καλοκαιρινης συλλογης με τον ερχομο της ανοιξης!Και τι μοντελα!
    Ερωτηση:η κυταριττιδα μπορει να εξαλειφθει με γιαλοχαρταρισμα ή ειναι
    αναποφευκτη οπως του γυναικειου σωματος;;
    Καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η haute couture επιβαλλει παρουσιαση καλοκαιρινης συλλογης με τον ερχομο της ανοιξης!Και τι μοντελα!
    Ερωτηση:η κυταριττιδα μπορει να εξαλειφθει με γιαλοχαρταρισμα ή ειναι
    αναποφευκτη οπως του γυναικειου σωματος;;
    Καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελένη, Βίκυ και AFRA....σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τα καλά σας λόγια. Ναι....στα κεφαλάκια μπορείτε να φαντασιωθείτε μια Marylin ή όποια άλλη σεξοβόμβα μπορείτε να φανταστείτε του ασπρόμαυρου σινεμά. Ναι....την κυτταρίτιδα θα μπορούσα να την αποφύγω με τρίψιμο αλλά ήταν από τα πρώτα έργα μου και δεν έδινα τότε πολλή σημασία στο φινίρισμα. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και πολλά φιλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς σε βρήκα! Τι όμορφα αντικείμενα που φτιάχνεις; Μπαίνω στον πειρασμό... Θα δοκιμάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Βέφα μου...καλώς όρισες....ναι, να δοκιμάσεις...είναι πανεύκολο, σε χαλαρώνει και σου βγάζει το παιδί που πάντα κρύβεις μέσα σου (όλοι μας δηλαδή...) Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λες να γυαλοχαρτάρω και την δική μου????????? Την κυτταρίτιδα λέω!!!!!! χιχιιιιιιιι γeια σου θεία Λένα με τα vintage σου κορμάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαιχτα τα κορμάκια !!!το πρωτο το λατρεύω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαίρομαι που σε βρήκα....και μαζί τις τέλειες δημιουργίες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή