Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΛΛΟΝΗ



Επίσης θα μπορούσα να την ονομάσω .....η Πρέσβειρα της Ακτής του Ελεφαντοστού....ή  Η Σύζυγος του Φύλαρχου......και στην πιο συγκαταβατική  περίπτωση.....η γυναίκα του Μπάρμπα Μπεν.
Τέλος πάντων, όπως και να τη χαρακτηρίσω, είχα μεγάλη μανία να την δημιουργήσω από τότε που άρχισα να κάνω με χαρτοπολτό και προτομές (λέμε τώρα.....ο Θεός να τις πει).
Στην προηγούμενη απόπειρα που έκανα «Την Ωραία των Αθηνών» (θυμάστε ?????....είμαι τόσο τούβλο που δεν έμαθα ακόμα πώς να σας παραπέμπω αυτόματα σε προηγούμενες αναρτήσεις ) είχα παιδευτεί πολύ με το μακιγιάζ της και συγκεκριμένα με το χρώμα του δέρματος.
Είχα λοιπόν σκεφτεί από τότε,  ότι άμα θα έκανα την αραπίνα μου, το βάψιμο θα ήταν παιχνιδάκι. Αμ δε......ετούτη εδώ να δείτε πόσο με παίδεψε. Γιατί την ήθελα μεν μαύρη αλλά όχι και κατήμαυρη για να μη σκιάζομαι όταν θα μπαίνω στο σαλόνι ξαφνικά. Εκτός αυτού ήθελα η μαυρίλα της να έχει μια γλύκα, μια σοκολατί απόχρωση. Να ξεχωρίζουν και τα κατάμαυρα μπουκλάκια της στο κεφάλι, να μπορώ να της βάλω και λίγο ρουζ στα μαγουλάκια.
Τελικά, ύστερα από πολλές αλχημείες με τα χρώματα κατάφερα, να της δώσω το σοκολατί που μου αρέσει. Αυτό της σοκολάτας γάλακτος για την οποία μπορώ να χαρίσω όλο το βασίλειό μου (και να γλυτώσω κι από τα λογίς λογίς χαράτσια.....)
Όποτε την κοιτάζω μου ΄ρχεται να της ρίξω και μια δαγκωνιά. Τόσο πειστική έγινε (πολλές φορές τη μυρίζω κιόλας μήπως και πάρω τη δόση μου.....χα χα χα).
Απολαύστε τη, παρακολουθώντας τα διάφορα στάδια της κατασκευής της.......






 Σας στέλνω τα φιλιά μου.......και περιμένω την κριτική σας.

31 σχόλια:

  1. Φοβερή έγινε βρε Ελένη και τόσο λείο το πρόσωπο!!!!! Το στοκάρισες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Φώφη μου....τα προσωπάκια συνήθως δεν τα στοκάρω αλλά τους βάζω μία πολύ λεπτή στρώση από έτοιμο χαρτοπολτό. Μόλις το τελειώσω βρέχω τα χέρια μου στη γλουτολίνη και το πλακώνω στα....χάδια. Και γίνεται τέλειο. Σ'ευχαριστώ και φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Ελένη μου!
    Μου αρέσει ,μπράβο που τα κατάφερες πάλι!!!!!!!!!
    Πολλά φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα!Καλα κουκλα η δικια σου και θεικα τα μπιζου!!!!!Γεια στα χερια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα είναι τέλεια στην αραπίνα σου, το μακιγιάζ, τα χρώματα, το σχήμα...ΟΛΑ!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρα πολύ όμορφο αποτέλεσμα Ελένη μου!
    Γεια στα χεράκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελενίτσα μου, η αραπίνα σου έγινε καταπληκτική !!!!! Ομολογώ ότι στις δύο πρώτες φωτογραφίες αναρωτήθηκα λίγο τί θα ακολουθούσε αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πανέμορφο! Το μακιγιάζ, το ύφος της, όλα μου αρέσουν πολύ!!!
    Γειά στα χεράκια σου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποκλινομαι στις λεπτομερειες τοu styling της μαυρης κρεολης σου!!
    Εμ, δεν ειναι οτι τις κατασκευαζεις τελεια ,παιρνεις και τη δοξα και της μακιγιεζ και της στυλιστριας!!
    Αμα μεγαλωσει και ...αφρατεψει η κουκλα σου ξερεις τι θα μου θυμιζει;;Τη μαυρη νταντα της Σκαρλετ, στο οσα παιρνει ο ανεμος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΑ Η ΑΡΑΠΙΝΑ ΣΟΥ!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙΣ ,Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΨΟΓΗ!!!ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλεια η αραπίνα σου. Τι να σου πω, συναγωνίζεσαι μεγάλους γλύπτες του είδους. Δεν λέω μεγάλα λόγια, στο έχω ξαναπει έχω δει τέτοια έργα σε γκαλερύ μοντέρνας τέχνης στο εξωτερικό.
    φιλιά και συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοίτα με τα τόσα καλά λόγια που σου έγραψαν μην θελήσεις να.... εκτεθείς.χα χα
    Ελένη έχεις ταλέντο!!!Ότι πιάνουν τα χεράκια σου, το μεταμορφώνεις σε έργο τέχνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έφη μου, σ'ευχαριστώ πολύ, Να είσαι καλά και πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου Ρίτα, σ'ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σου άρεσε. Την έκανα για να τη στολίσω όπως τη φανταζόμουν. Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελένη, σ'ευχαριστώ πολύ. την επιμελήθηκα ιδιαιτέρως είναι η αλήθεια. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ερμιόνη μου, σ'ευχαριστώ πολύ και να είσαι καλά. Σε φιλώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαριάννα, έτσι είναι ο χαρτοπολτός. Στην αρχή πολύ απογοητευτικός....όταν όμως έχεις φτάσει μέχρι τέλος, και ξέρεις το τελικό αποτέλεσμα, κάνεις υπομονή και το αποτελειώνεις.....φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφρούλα μου.....όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε που λένε. Τί θες τώρα....να πληρώνω λεφτά και για άλλες ειδικότητες ????....Μόνη μου τα πάντα ΟΛΑ......Σ'ευχαριστώ και σε φιλώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νάσια, σ'ευχαριστώ πολύ. Φαίνεται λίγο ασχημούλα αλλά από κοντά είναι πολύ γλυκιά. Και με προσωπικότητα....Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαρία, σ'ευχαριστώ. Τί να σου πω βρε παιδί μου. Κι εγώ πιστεύω ότι εδώ χαραμίζομαι. Λες να πάω να εκτεθώ "έξω από δω " ??????....χα χα χα φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σωσώ.....ευτυχώς που είσαι "η φωνή που μας προσγειώνει". Αν άκουγα τις άλλες θα είχαν πάρει τα μυαλά μου αέρα και θα είχα "εκτεθεί" ανεπανόρθωτα. Σε φιλώ πολύ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομίζω πως το "Μαύρη καλλονή" της πάει καλύτερα απ' όλα! Γιατί ΕΙΝΑΙ καλλονή! Την έφτιαξες τέλεια και το σοκολατί τόσο, μα τόσο πετυχημένο.... Μπράβο Ελενίτσα, είσαι αρτίστα!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΑΓΚΩΜΑ, ΟΝΤΩΣ Η ΑΡΑΠΙΝΑ ΣΟΥ!!!!!
    ΤΕΛΕΙΑ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ!
    ΒΑΖΕ ΕΣΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φιλία μου, σ'ευχαριστώ. Το σοκολατί είναι όντως πετυχημένο. Είπαμε....είχα στο μυαλό μου τη σοκολάτα γάλακτος. Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρένα μου, σ'ευχαριστώ πολύ. Σήμερα ετοιμάστηκε άλλη μία ποσότητα χαρτοπολτού. Λίμπα τα έκανα στην κουζίνα......Ετοιμάζονται στολίδια για το δέντρο και χάντρες για κοσμήματα. Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι έφτιαξαν τα χεράκια σου κορίτσι μου και τι φαντασία..μπράβο και συνέχισε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ευχαριστώ πολύ Αχτιδούλα μου. Τελείωσα με τη λευκή φυλή....και είπα να πιάσω και τη μαύρη χα χα χα. Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι για δάγκωμα η αραπίνα σου!!!!Κουκλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ελενάκι, η καλλονή σου είναι για ... φάγωμα ! Το χρώμα του δέρματος είναι τέλειο ! πολύ επιτυχημένο σολάριουμ ! Και το μακιγιάζ και το στάιλινγκ γενικώς ! Όπως λέει και η σοφή Σωσώ : "Ελένη έχεις ταλέντο !" Και πολύ μεγάλο μάλιστα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και εμενα συμπεθέρα μου... οτι σου είπε η Φωτεινούλα από πανω... μου ερχεται να την φαω... τελειο σοκολατενιο χρωμα...ουτε στον ήλιο το καλοκαιρι να την είχες..χι..χι.. μου θυμίζει το (οσα παιρνει ο ανεμος)...γειά στα χέρια σου...Ελενα μου....φιλακια πολλα... εστω και καθυστερημενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΠΟΛΤΟΥ!!!!
    ΚΟΥΚΛΑ Η ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΎ!!!ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ!ΜΠΡΑΒΟ !!!ΦΙΛΙΑ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή