Κυριακή 14 Απριλίου 2013

OI ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ



Ήταν να μην πάρω φόρα.......Ξεκίνησα με την ΩΡΑΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, αλλά επειδή την έβλεπα να μαραζώνει χωρίς παρεούλα (οι κόρες είπαμε.....ούτε να τη φτύσουν τη φουκαριάρα) σκέφτηκα να της φτιάξω κάνα δυο φιλενάδες για να τα λένε (μεταξύ μας...βλέπω οι φιλενάδες να ταιριάζουν πιο πολύ και να την έχουν πάλι στη γωνία).
Τέλος πάντων, εγώ το είδα σαν μια ευκαιρία να σας δείξω πως στήνω το σκελετό τους αφού είχα φροντίσει να βγάλω φωτό βήμα-βήμα και να γελάσετε με όλο αυτό το σκουπιδαριό (λέγε με....ανακύκλωση) που κρύβεται κάτω από τα...υπέροχα κορμάκια τους.
Τις ονόμασα ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ γιατί μου φαίνονται για...μεγάλες κουτσομπόλες έτσι όπως γέρνουν τα κεφαλάκια τους μεταξύ τους, σαν να λένε τα μυστικά τους ή σαν να «θάβουν» τους γύρω τους (της Κυρίας των Αθηνών συμπεριλαμβανομένης στα σίγουρα...).
Για αρχή λοιπόν επιστράτευσα δυο κομμένα μπουκάλια νερού με ένα ρολό από χαρτί κουζίνας ανάμεσα, δεμένο με σύρματα και χαρτοταινίες....


 
Κατόπιν κόλλησα και το κεφάλι με μια λοξή κλίση...έτσι για σκέρτσο-νάζι (ή για το κουτσομπολιό που λέγαμε...) και πρόσθεσα και τα μπρατσάκια από ρολά χαρτιού τουαλέτας..



Φάσκιωσα όλο το....συγκρότημα με χαρτιά και χαρτοταινίες ώστε να πάρει σάρκα και οστά (λέμε τώρα....) και να γίνει εύκολη η επικάλυψη με τον χαρτοπολτό.
Προηγουμένως το πέρασα και 1-2 στρώσεις με λωρίδες εφημερίδων και μάλιστα σκέφτηkα μία από τις προτομές να την σταματήσω σ’ αυτό το σημείο γιατί φάνηκε λιτό και μοντέρνο και άρεσε στις κόρες (επιτέλους.....).



 Κατόπιν ακολούθησαν οι γνωστές διαδικασίες, ήτοι αστάρωμα, βάψιμο και στόλισμα.



 Νομίζω ότι έγιναν καλούτσικες αλλά πάντα θα με τρώει η περιέργεια τί μουρμουρίζει η μιά στην άλλη.
Για να βεβαιωθώ λοιπόν μπήκα ανάμεσά τους για να κρυφακούσω....

 
 Και μία τελευταία αποκάλυψη....η μία από τις δυό κυράδες (η αψηλή από τα αριστερά με το άσπρο λέλουδο στο κεφάλι....) είναι εκείνη που προ ημερών αποκεφαλίστηκε και αντί να στείλω το κεφάλι της πεσκέσι στο Σουλτάνο....το έκανα αρλεκίνο.
Εφτάψυχη η κυρία....

Από μένα και τα κοριτσάκια μου....πολλά φιλιά.

61 σχόλια:

  1. Ελένη μου είσαι απερίγραπτη,..ο τρόπος που γραφεις είναι μοναδικός!!
    Όσο για τις κυρίες ΤΕΛΕΙΕΣ!
    Οι δε οδηγίες απίθανες,ευχαριστούμε.
    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νένα μου, ευχαριστώ πολύ. Η παλιά ταινία ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ μου έδωσε την έμπνευση για την ονομασία τους. Να είσαι καλά και πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  2. Μα τι ωραία τριάδα! Πολύ καλή δουλειά Ελενίτσα...η μεσαία σου βγήκε καταπληκτική...χαχαχα...σε πειράζω...και οι τρεις υπέροχες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη μεσαία την έκανε η μάνα μου...γι'αυτό βγήκε όμορφη...χα χα χα.....Ευχαριστώ πολύ και πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  3. Πραγματικά ωραία παρέα!
    Καλά, ξεκινάει η περιγραφή, τα ταπεινα υλικά... που παιρνουν σχήμα... και ξαφνικά εμφανίζονται ολοκληρωμένες κι ανοίγω τα μάτια μου διαπλατα! Δεν είναι δυνατόν! Απίστευτη μεταμορφωση!
    Άψογες, σαν από πορσελάνη!
    Φιλιά, καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες Νίκη μου, τί σκαρφίζεται η καλλιτέχνις για να πετύχει το σκοπό της ????.....Νυχτοξημερώνομαι με ιδέες και πατέντες χα χα χα. Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά και πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  4. Κουτσομπόλες αλλά όμορφες οι κυρίες,καλοντυμένες και μακιγιαρισμένες στην τρίχα.Κούκλες τις έφτιαξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι οι κουτσομπόλες. Απ'έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα...φαρμάκι στάζουν. Ευχαριστώ πολύ και σου στέλνω φιλιά.

      Διαγραφή
  5. ..Και οι κουκλες εχουν ψυχη ,Ελενιτσα,οταν βγαινουν απο τα χερακια σου!!
    Και με τι τρυφεροτητα τις αγκαλιαζεις!Ποια να πρωτοθαυμασω !!Τη δημιουργο ή τα εργα!!
    Με γεια και η νεα παρουσιαση σχολιων!!Σαφως καλυτερη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ήμανε μικρή Αφρούλα μου....πίστευα ότι οι κούκλες μου είναι ζωντανές. Τώρα το ίδιο πιστεύω και για τις κούκλες από χαρτοπολτό.....Χαίρομαι που σου άρεσαν και οι κούκλες και ο νέος τρόπος απάντησης στα σχόλια. Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  6. Τέλειες οι Κυρίες σου Ελενίτσα!!!! Είσαι 'μανούλα' στον χαρτοπολτό! Δεν έχω ξαναδεί αλλού τέτοια έργα. Και από τα κοριτσάκια σου ξεχωρίζω την κοντούλα με το καρεδάκι. Αλλά, ούτως ή άλλως, η ψηλή έγινε αρλεκίνος....!
    Πολλά φιλιά, καλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα η μικρή μ'αρέσει Μαριάννα μου. Η μεγάλη είναι και ταλαιπωρημένη....και λόγω ηλικίας αλλά και καρατόμησης. Αν προσέξεις καλύτερα θα δεις το λοξό σημείο κοπής της κεφαλής. Σ'ευχαριστώ πολύ. Ανταποδίδω τις ευχές και τα φιλιά.

      Διαγραφή
  7. ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ , ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!!!!!
    ΗΜΑΝΕ ΠΟΥ ΗΜΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΑΖΟΧΤΡΑ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!!
    ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΜΗ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΑΞΗ ΕΚΕΙΝΗ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄Καλημέρα Ρένα μου...Όταν ξεκίνησα τους χαρτοπολτούς άρχισα να εφευρίσκω πατέντες για το στήσιμο της "αρματωσιάς". Μετά από πολύ καιρό, ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα ότι και οι άλλοι καλλιτέχνες έκαναν το ίδιο....ξυλάκια, συρματάκια κλπ. Η ανάγκη να δημιουργήσεις κάτι που ονειρεύεσαι σε ωθεί να βρεις τον τρόπο. Μετά το θέμα ρολάρει μόνο του. Αρκεί να έχεις έτοιμη την πρώτη ύλη. Χαίρομαι που θα σου είμαι χρήσιμη στο μέλλον όταν ασχοληθείς με την τεχνική. Φιλιά πολλά....

      Διαγραφή
  8. Ελένη μου το έχεις με τον χαρτοπολτό!!!!
    Οι κυρίες της αυλής μου αρέσουν πολύ!!!!!!Φαντάζομαι η δυσκολία θα είναι στα πρόσωπα...Μπράβο όμως που τα κατάφερες !!!!!!!!
    Πολλά φιλιά, καλή εβδομάδα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Έφη μου....φαίνεται ότι από μικρή μου άρεσαν τα ζυμάρια και οι πλαστελίνες....και γενικά η μίμηση των αντικειμένων. Τα πρόσωπα είναι όντως λίγο δύσκολα αλλά εύκολα μπορείς να αντιγράψεις από άλλους....ή να γυαλιστείς στον καθρέφτη....ή να παρατηρήσεις τον απέναντί σου. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Αν δεν σου "πάει" κάτι καλά ανατομικά, το καταλαβαίνεις. Πολλά φιλιά και σε σένα και καλή εβδομάδα.

      Διαγραφή
  9. TI ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ;ΤΙ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ;ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ!ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 'ΤΟ ΕΚΤΟ ΠΑΤΩΜΑ'.ΦΟΒΕΡΕΣ, ΕΛΕΝ,ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΟΥ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΑΒΑΦΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ SUPER.ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου, επειδή έχω λίγο βαρεθεί τις βαμμένες και τις στυλιζαρισμένες...έχω πει στον εαυτό μου ότι αν ξαναασχοληθώ με πρόσωπα θα τα κάνω πιο αφαιρετικά. Οι κόρες μάλιστα πρότειναν να κάνω εντελώς ναϊφ φιγούρες αλλά να έχουν κίνηση. Εκεί να δεις σκουπιδαριό και πατέντες που θα επινοήσω....Χαίρομαι που σου άρεσαν. Καλημέρα και φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  10. Κοιτώ τις αναρτήσεις τις φρέσκιες φρέσκιες!!διότι εχω αφθονο χρόνο (είμαι στη Θεσ/ίκη και διακοπάρω ανάμεσα σε ιατρικά κέντρα και εμπορικά και κέντρα και ότι μου κάτσει..ασθένεια η ψώνια δεν έχει σημασία εχω χρόνο και διάθεση για κουβέντα)Και... βλέπω στην μικρή φωτό δίπλα στην ροζ νεράιδα της 'Αλκηστης κάτι από αλατιέρα με αταίριαστο τίτλο ..Ρολάρω και διαβάζω, διαβάζω και περιμένω, απολαμβάνω σχόλια, δουλειά και αποτέλεσμα.. τι να πω εντυπωσιάστηκα με την σταδιακή μεταμόρφωση και συμφωνώ σε κάποια φάση με τα κορίτσια για το μοντέρνο γλυπτό!! Εγιναν πανέμορφες οι κουτσομπόλες ακόμη και πριν πάρουν την ανθρώπινη μορφή .Φοβερή η ικανότητα σου η τεχνική αλλά και η γραπτή... Μου ξεκίνησες όμορφα την εβδομάδα μου!!!Καλή σου ημέρα και φιλάκια σε όλες τις κόρες κουτσομπόλες και μη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γυριστρούλα Έφη...που διακοπάρεις στη συμπρωτεύουσα, δεν έχει σημασία για ποιο λόγο...να περνάς καλά και χαίρομαι που σου άρεσαν και σου έφτιαξα και τη μέρα αλλά και τη βδομάδα ολόκληρη χα χα χα. Τα φιλάκια θα τα δώσω σε όλες τις κόρες. Φιλιά πολλά κι από μας....Καλημέρααααααααααααα.....

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα
    Αριστούργημα! Από που ξεκίνησε η όλη διαδικασία και πως κατέληξε!
    Είσαι πολύ ευρηματική!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευρηματική είπες Ελένη μου ????.....Σκέτος διάβολος θα έπρεπε να πεις...χα χα χα. Να μη μου μπει κάποια ιδέα στο μυαλό και να μη φάω τα λυσσακά μου μέχρι να την πραγματοποιήσω. Η διαδικασία ξεκινάει άχαρα και πολλές φορές απογοητευτικά. Αλλά οραματίζομαι το τελικό αποτέλεσμα και προχωρώ. Χαίρομαι που σου άρεσαν τα εργάκια μου. Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  12. Απιστευτική σκέψη και απιστευτικά απίστευτη δημιουργία!!!!Ότι κι αν θέλω να σχολιάσω δεν αρθρώνεται διότι μου έπεσε το σαγώνι...Λατρεύω τον τρόπο της γραφής σου και λατρεύω επίσης και τις δημιουργίες σου!Εν τέλει δεν υπάρχουν άχρηστα υλικά,παρά μόνο ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑ!!!Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 'Ετσι, όπως τα λες Κυριακή μου. Μπορούμε να κάνουμε τέχνη από το τίποτα. Και σε άλλα έργα που έχω κάνει, δεν μπορείς να φανταστείς τί κρύβεται από μέσα....μπουκαλάκια νερού, αυγοθήκες, πλαστικά μπωλάκια και πολλά άλλα. Καταλαβαίνεις τί σαβούρες φυλάω για καλλιτεχνικό σκοπό....Χαίρομαι που σε εντυπωσίασα. Σ'ευχαριστώ και σου στέλνω φιλιά και την αγάπη μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σου βγάζω το καπέλο (αν φόραγα θα στο έβγαζα) είσαι καταπληκτική. Ελενίτσα όποιος έχει δει τα έργα σου απο το δικό μου μπλογκ (Τα έχω δείξει σε όλους, σου κάνω promotion αν δεν το κατάλαβες)
    έχει τρελαθεί και ΄΄ολοι ρωτάνε ποιά είναι η καλλιτέχνης και που μπορούν να δούνε τα έργα της.
    Αλήθεια που θα τα εκθέσεις να τα θαυμάσουμε απο κοντά???
    φιλιά και περιμένω απάντηση. Που μπορούμε να βρούμε και να θαυμάσουμε τα έργα σου.Οεο!!!!!!!!
    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην οικία του σπιτιού μου Μαράκι, μπορούν να τα θαυμάσουν μόνο....Αφού ξέρεις ότι είμαι μια παθιασμένη ερασιτέχνις χωρίς σκέψεις για περαιτέρω έκθεση. Έχω πει όμως....ότι άμα μηδενιστεί η σύνταξη θα τους ρίξω ένα πούλημα να δω τί ψάρια θα πιάσω....χα χα χα. Εύχαριστώ πολύ για το promotion...έτσι να κάνεις, να τους παραπέμπεις στη σελίδα μου. Τη ματαιοδοξία της καλλιτέχνιδος την ικανοποιεί μόνο ο αριθμός των επισκέψεων στη σελίδα της. Γύρω στις 7000 επισκέψεις το μήνα με κάνουν να πετώ στα σύννεφα....χα χα χα. Πολλά φιλάκια.

      Διαγραφή
  15. χαχαχα.. Τι ωραία που τα λες Ελενίτσα μου..
    Υπέροχες οι κουτσομπόλες σου..χαχα..
    Πραγματικά υπέροχες...
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Marsia, να είσαι καλά. Τις συγχωρούμε που είναι κοτσομπόλες επειδή είναι αρκετά νόστιμες. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  16. Άμα έχεις ταλέντο μπορείς να κάνεις έργα τέχνης από το τίποτα! Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου. Είναι γεγονός....το ταλέντο ξεχειλίζει από τα πατζάκια μου και τον....σκουπιδοτενεκέ μου. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  17. Οι κυρίες σας Κυρία μου είναι καταπληκτικές!!!
    Μπράβο, γειά στα χέρια σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Κυρία Ράνια μου, να είσαι καλά και να με επισκέπτεσαι για να θαυμάζεις το αστείρευτο ταλέντο μου χα χα χα. Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  18. Πο πο!!!!!!Πώς ξεκίνησαν και πώς έγιναν!!!!!!Είσαι φοβερή...οι κυρίες σου έγιναν τέλειες!!!!!!Πολλά φιλιά στη δημιουργό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες Marileni μου....αποκάλυψα όλο τον εσωτερικό κόσμο τους και τις απομυθοποίησα εντελώς. Χαίρομαι που σου άρεσαν και σου στέλνω πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  19. ξελογιάστρα πολλές κούκλες βλέπω στο πλάνο. Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου....προσπαθώ να τις κάνω κατ'εικόνα και ομοίωση. Μόνο που ξέχασα να τους ρίξω και καμιά περλίτσα στο λαιμό...χα χα χα. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  20. Ε Ε Έκθεση!!!!
    Θέλουμε έκθεση με όλα τα εκ χαρτοπολτού έργα , ιδιόχειρες ονομαστικές προσκλήσεις και αυτόγραφα με αφιέρωση από την καλλιτέχνιδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσότερη έκθεση δε νομίζω ότι θα την αντέξει ο οργανισμός μου. 'Εχω ξαναπεί ότι εγώ δε θα μπορούσα να πουλάω ούτε τάπερ σε σπίτια....χα χα χα. Είμαι ντροπιάρα κι ας μη μου φαίνεται. Μόνο εδώ μέσα κάνω την...καμπόση. Ευχαριστώ και σε φιλώ....

      Διαγραφή
  21. Ούτε παρέλαση για τα καλλιστεία να είχες!! Τέτοιες κούκλες! Μαλλί, βάψιμο, στην τρίχα όλα! Ο χαρτοπολτός αποκτά άλλη διάσταση στα χεράκια σου!
    Καλή δημιουργική εβδομάδα να'χεις, Ελένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω για τις κούκλες....αλλά εμένα χωρίς βαμμένο μαλλί και πέρλα δεν θα με δείτε ούτε....πεθαμένη χα χα χα. Ευχαριστώ πολύ Πέπη μου, να είσαι καλά. Πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  22. Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα! Τριγύρισα λίγο εδώ και όσες δημιουργίες σου είδα, είναι όλες εντυπωσιακές... Πολύ καλές δουλειές, συγχαρητήρια!

    Θα τα λέμε, και κάποια στιγμή θα περάσω για μια πιο μεγάλη βόλτα... έχω πολλά ακόμη να δω! Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και χάρηκα πολύ που σου άρεσαν τα έργα μου. Να μου ξανάρθεις. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  23. Μη σταματησεις να εκτίθεσαι και να μας εντυπωσιάζεις. Το κάνεις ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!
    Φιλάκια πολλά να μην επαναλαμβάνω οτι ειπώθηκε απο τις προλαλήσασες που συμφωνώ απολύτως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου...σε κακό μου βγήκε η "έκθεση". Κακό μάτι βάσκανε την ομορφάδα μου. Είμαι από τη Δευτέρα με οξεία τενοντίτιδα, με ένα χέρι δεμένο σαν κόπανο και με χάπια. Από τον πόνο και τα νεύρα μου που δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως, την περνάω στον καναπέ με μια κουβέρτα και νιώθω ο πιο άχρηστος άνθρωπος του κόσμου. Ευχαριστώ και σε φιλώ....

      Διαγραφή
  24. Ελενίτσααααααα.........
    Εμένα μ' αρέσει η μεσαία κούκλα, πειράζει;;;;;; Αλλά και οι κουτσομπόλες της αυλής, εξαιρετικές! Σου πάει ο χαρτοπολτός ε; Τον "δουλεύεις" τέλεια!!!!! Συνέχισε ακάθεκτο, Ελενάκι κι' άσε τις κόρες να λένε!!!! Πάντως, δεν είχαν άδικο που τους άρεσε η προτομή με την εφημερίδα, προχωρημένο έργο!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία μου, είναι γεγονός ότι τον "δουλεύω" τέλεια γι'αυτό φαίνεται άρπαξα μία σπέσιαλ τενοντίτιδα τελευταία και τώρα πια η καλλιτέχνης (από το πολύ δούλεμα....) κυκλοφορεί κουλή με επιδέσμους. Η χάρτινες πάντως γίνονται στο πι και φι. Μπορεί να κάνω μιά δυό να τις πετάξω στους μπουφέδες τους για να μ'αφήσουν ήσυχη. Πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  25. Γλυκιά Ελένη,έχεις βραβείο!Αν θες πέρνα από το blogoσπιτάκι μου να το παραλάβεις!Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίνα μου, ευχαριστώ πολύ που με τίμησες με το βραβειάκι σου αλλά εγώ έχω ήδη εκτεθεί (ανεπανόρθωτα) εδώ....http://elenartista.blogspot.gr/2012/03/to_28.html.
      Συνεπώς τα πάντα είναι γνωστά για μένα. Μιλάμε για "ξεβράκωμα" κανονικότατο. Πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  26. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Κατρίνα μου. Τα κοριτσάκια μου είναι και πολύ φιλάρεσκα και τα θέλουν τα κομπλιμέντα τους. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  27. τι γινεταιιιι εδωωωω!μιλαμε για εξεεελιξηη!προοοδο!!!χαχαχα
    Μπραβο Ελενη!!!!εγιναν πολυ καλεεεες και ξερω πως δεν ειναι καθολου ευκολο!Συνεχισεεεε να δημιουργεις και να εκπλησεις και εμας αλλα πανω απο ολα τον εαυτο σου!σε φιλωωωω και σου ευχομαι μια υπεεεροχη εβδομαδαααα1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μισιρλούκα μου και χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν οι κοπελλιές. Από πέρυσι ασχολούμαι μαζί τους....μεγάλη η χάρη τους. Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  28. Σου έστειλα βραβείο! Δες το blog μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου. Θα πάω αμέσως να το δω. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  29. Καλή σου μέρα!Είναι υπέροχες, τέλειες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κορυφαία του χαρτοπολτού τι καταπληκτικές δημιουργίες μας παρουσίασες πάλι !!! Οι κυρίες είναι υπέροχες και ο κοινωνικός σχολιασμός χωρίς κακεντρέχεια, αποδεκτός !!! Το μελίσσι ξετρελλάθηκε και σου απευθύνει έκκληση για κανένα ιδιαίτερο μάθημα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κορυφαία του χαρτοπολτού τι καταπληκτικές δημιουργίες μας παρουσίασες πάλι !!! Οι κυρίες είναι υπέροχες και ο κοινωνικός σχολιασμός χωρίς κακεντρέχεια, αποδεκτός !!! Το μελίσσι ξετρελλάθηκε και σου απευθύνει έκκληση για κανένα ιδιαίτερο μάθημα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. εγω παλι νομιζω οτι δεν κουτσομπολευουν αλλα λενε ποσο λυπουντε που εφυγαν μακρια τους η '''χρυσουλα''' και ο '''μουστακακιας ΄΄΄
    βεβαιωσε τις ομως οτι περνανε καλα
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!! Νομίζω είναι ό,τι καλύτερο έχω δει από κατασκευή τώρα τελευταία στο νετ! Συγχαρητήρια!!! Θα... προσπαθήσω κι εγώ. :)

    Καλή συνέχεια! :)
    Μαριλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Υπέροχες και οι δυο !κουκλίτσες ζωγραφιστές!!! θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου και θα προσπαθήσω κι εγώ!!! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή