Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....



Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ......και ο Θεός ας με συγχωρήσει.  Οι μεγάλες γιορτές με αναστατώνουν γιατί δεν καταφέρνω τόσο καλά να τις γιορτάσω σύμφωνα με όλα τα έθιμα που τις συνοδεύουν και ταυτόχρονα να εκτελώ και τα θρησκευτικά μου καθήκοντα. Ιδίως γιορτές όπως το Πάσχα που είναι αρκετά μακρόσυρτες και πολυσύνθετες με αποσυντονίζουν εξαιρετικά.
 Αν μάλιστα σκεφτώ ότι τη δεύτερη μέρα συνήθως θα πρέπει να γιορτάσουμε και τους Γιώργηδες (του στεφανιού μου συμπεριλαμβανομένου.....) μπλοκάρω εντελώς.
 Αααααα.....κι αν εκεί τριγύρω πέσει και καμιά Πρωτομαγιά, δεν τον γλυτώνω τον νευρολόγο.

Και να δείτε που φέτος ειδικά,  το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω.......

Αρχές λοιπόν της Μεγάλης Εβδομάδας, παρατάω σύξυλο το σπίτι της Αθήνας, με μισομαζεμένα χαλιά, παπλώματα και χειμωνιάτικα ρούχα, εφοδιάζομαι με προμήθειες παντός είδους και τιγκάρω το αυτοκίνητο με διάφορα τσαντικά, σύζυγο και σκύλο.

Φτάνω στο εξοχικό και δεν ξέρω από πού ν’αρχίσω. Αφού τακτοποιήσω τις προμήθειες ξεχύνομαι στον κήπο. Ευτυχώς την τελευταία φορά που πήγαμε κάναμε κάποιες κηπουρικές εργασίες και τώρα δε μοιάζει τόσο πολύ με....γαϊδουροτσουλήθρα που έλεγε και η μάνα μου. Φτιάχνω τις βεράντες και τα καλοκαιρινά στέκια για να είναι έτοιμα για τις παρέες και τα καφεδάκια μας.

Για το εσωτερικό του σπιτιού, ας μη μιλάμε καλύτερα. Ένα θα σας πω.....θ’αρχίσω με το σιδέρωμα των πλυντηρίων που είχα βάλει για τελευταία φορά τον Οκτώβριο. Τόσο καλά......

 Κι ανάμεσα σε συγυρίσματα, κουλούρια κι αυγά θα πρέπει να βρω και χρόνο και για την Εκκλησία.....Θα μείνω χωρίς το τροπάριο της εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσης Κασσιανής που εκτός από τον εαυτό της το έγραψε η γυναίκα και για μένα ?????....Δεν θα πάρω παραμάσχαλα τον Συνέκδημο και το καρεκλάκι μου να πάω ν’ακούσω τα 12 Ευαγγέλια ?????....Οι λαμπάδες για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση πάντως είναι ήδη αμπαλαρισμένες.

Για τα τραπεζώματα πάντως δεν έχω θέμα γιατί γίνονται συνήθως οικογενειακά και τα θεωρώ πολύ αγαπησιάρικια κατάσταση που παρ’όλα τα έξοδα και την κούραση τα γουστάρω πολύ....

Η εβδομάδα μετά το Πάσχα κυλά με πιο καθημερινούς ρυθμούς, κυρίως με κηπουρική και ίσως  (ίσως είπα...) και καμιά δημιουργία.

Για να μην είναι όμως ξερή η ανάρτηση θα σας δείξω και κάποιες πασχαλινές δημιουργίες που θα συνοδεύσουν τις ευχές μου σε όλους σας......

Πασχαλινά αυγουλάκια λοιπόν, κυρίως με μπαλόνι, σπάγγο και ατλακόλ κι ένα με χαρτοπολτό, κρακελέ και ντεκουπάζ.



 



 Ο γατούλης, μη νομίζετε ότι είναι ανεπίκαιρος.....μόλις τον τελείωσα, τον έντυσα γκαρσονάκι και αύριο μπαρκάρει για ακριτικό νησί για να βοηθήσει φίλη αγαπημένη  στα τραπέζια των γιορτών και ήθελα να σας τον δείξω.....


Εύχομαι από καρδιάς ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Να περάσετε καλά, όπου κι αν βρεθείτε....ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.
Θέλω να ξανασμίξουμε όλοι γεροί και ανανεωμένοι.

Πολλά πολλά ζεστά φιλιά και μια μεγάάάάλη αγκαλιά.

62 σχόλια:

  1. αγαπημενη μακρινη φιλη σου ευχομαι να εισαι παντα τοσο αισιοδοξη και σευχαριστω για τις σκεψεις σου που θα ...θα λεμε ...προσπαθησω να ακολουθησω
    καλες γιορτες και πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου, να είστε όλοι πάντα καλά. Μακρινή αλλά και τόσο κοντινή...... Καλές γιορτές σε όλους σας και πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
    2. ο γατουλης οχι μονο εφτασε μαζι με την παρεα του αλλα ξεσήκωσε και τα ...πληθη
      πολλα πολλα φιλια

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ παιδάκια....να είστε όλοι καλά και Καλό Πάσχα. Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου....

      Διαγραφή
  3. Δεν προλαβαίνεις λες και ολο κάτι σκαρώνεις. Η καλονοικοκυρά φαίνεται απο χίλια πράγματα και εσένα φιλενάδα σε κόβω για πολύ τέτοια.
    Πάντα να είσαι καλά και να τα προλαβαίνεις όλα Ελενίτσα μου.
    Ευχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, έτσι είμαι εγώ. Δεν κάθομαι ποτέ με σταυρωμένα χέρια. Μέσα στην τούρλα του Σαββάτου που λένε βρίσκω πάντα λίγο χρόνο για να "παίξω" με τις αγαπημένες μου ασχολίες. Το "καλονοικοκυρά"...άστο καλύτερα. Είναι για άλλες...Σ'ευχαριστώ πολύ Καλό Πάσχα και σε σένα και την οικογένειά σου. Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  4. Θεία Λένα σου εύχομαι να έχεις πάντα αυτή την διάθεση και την ενεργητικότητα!!!!! Να την μοιράζεσαι μαζί μας κι ας μην μπορούμε να σε ακολουθήσουμε....εμένα τουλάχιστον μου είναι αδύνατον!!!!!! Αν είχα το ένα εκατοστό της δημιουργικότητάς σου, Θα ήμουν ευθτυχισμένη!!!!!!! Εύχομαι να περάσετε όμορφα τις Πασχαλινές γιορτές να χαίρεσαι τον Γιώργο σου και όλη την οικογένεια!!!!! Τα αυγουλάκια είναι υπέροχα αλλά εγώ ερωτεύτηκα τον γατούλη!!!!!! Σε φιλώ!!!!! Καλή Ανάσταση!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρούλα μου.....εγώ πάντα τον εαυτό μου τον θεωρούσα οκνηρό και τεμπέλη. Τώρα όμως καταλαβαίνω ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί αφορούσαν άλλες εποχές και καταστάσεις ρουτίνας και αγγαρείας. Τώρα που αφιερώνω περισσότερο χρόνο στις "κλίσεις" μου, βλέπω ότι όντως είμαι πολύ ενεργητική και δημιουργική. Και μάλιστα όλα αυτά μου ήλθαν στην πιο "κατάλληλη" στιγμή. Καταλαβαίνεις....Σ'ευχαριστώ πολύ.....Καλό Πάσχα και σε σας.....με όλη την αγάπη μου και τα φιλιά μου....

      Διαγραφή
  5. Βλέπω συμπαιθερα μου οτι την ιδια δουλεια καναμε..χι.χιχ.. μια ποα τα ιδια και εγώ αυτήν την εβδομαδα.. μονο που εμεις θα παμε το Σάββατο...στο εξοχικό... γι αυτό τα λενε και εξοχικά .. για να το ρίχνουμε και λίγο έξω...χι.χι.. .. με τοσες δουλεις .. η δημιουργία.. ομως να μην σταματαει ΄΄ετσι;; πως σε καταλαβένω!!!! μονο που εγώ δεν ξερω να φτιαχνω..πράγματα.. και προπανως ντακουπαζ!!! πηγα να κανω σε ενα κουμπαρά και τον έκενα σαν τα μούτρα μου..χι.χιχ.. να περασετε ενα ομορφο Πασχα όπου κιαν εισατε .. οτι κι αν κανετε θα τα πουμε ξανα φιλώ σε... Συμπαιθερακι μου...!!! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μου....αυτό με το "εξοχικό" πολύ μου άρεσε και θα το εφαρμόσω.....χα χα χα. Μωρέ μια χαρά δημιουργίες κάνετε κι εσύ με τον...ούχο σου. Ο καθένας στην ειδικότητά του. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Αντεύχομαι και σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου.....

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και του χρόνου Ελένη μου...όλα πολύ όμορφα!
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Νένα μου...χαίρομαι που σου άρεσαν και σου εύχομαι να περάσεις κι εσύ ένα όμορφο Πάσχα. Σε φιλώ.

      Διαγραφή
  8. Καλή Ανάσταση,Καλό Πάσχα με υγεία και χαρά!
    Τρέχεις παντού για τα πάντα και ταυτόχρονα δημιουργείς ομορφιές!
    Πάντα γερή και δημιουργική!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κορίνα μου....έτσι είναι....τρέχω και δε φτάνω και κάνω κάποιες στάσεις για να πάρω ανάσα με τις δημιουργίες μου. Σ'ευχαριστώ πολύ...Καλό Πάσχα και πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  9. Καλά ο γατούλης δεν παίζεται... Σε παρακαλώ πες μας αναλυτικά αν θες πως τον έφτιαξες!!!!!
    Καλή Μεγάλη Εβδομαδα και Καλά να περάσεις.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Πάσχα και σε σένα Χριστίνα μου. Για τον γατούλη που σου άρεσε έκανα πέρυσι ειδική ανάρτηση (tutorial) με αναλυτικές οδηγίες εδώ...
      http://elenartista.blogspot.gr/2012/02/blog-post_22.html
      Πήγαινε να κάνεις το μάθημά σου.
      Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  10. Καλή ΑΝάσταση Λενιώ μου,να την βιώσεις όπως εσύ επιθυμείς και ονειρεύεσαι την Πασχαλιά
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Χαρά μου. Αυτό προσπαθώ πάντα παρ'όλο που εδώ και πολλά χρόνια βιώνω την Πασχαλιά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Και όταν είμαι πολύ φορτωμένη με όλα αυτά κάνω κάτι ψεύτικους όρκους.....του χρόνου θα πάρω τη βαλίτσα μου και θα την κάνω γι'αλλού....Αλλά δεν το τολμώ. Χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση και πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Ελένη!
    Καλό Πάσχα! Σου γράφω απο το νεο μου μπλογκ. Ελπίζω να σου αρέσει, αν και αρχή ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλορρίζικο το νέο "σπιτικό" σου Στέλιο μου. Θα το επισκεφτώ αμέσως. Καλό Πάσχα και σε σένα και πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  12. Καλή Ανάσταση, Ελένη μου! Να περάσεις όμορφα, οικογενειακά αυτό το Πάσχα! Φιλάκια ! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Πέπη μου. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Να περάσετε κι εσείς όμορφα κι αγαπημένα. Πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  13. Γαϊδουροτσουλήθρα;; :)
    Τι φοβερή λέξη! Καλή δύναμη Ελένη μου, γιατί κάτι μου λέει ότι θα τη χρειαστείς!
    Καλό Πάσχα! Να περάσεις πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ερμιόνη μου. Εχεις δει τα συμπαθέστατα γαϊδουράκια πόσο πολύ τους αρέσει να πέφτουν στο χώμα και να τσουλιούνται ξύνοντας την πλάτη τους ????....Αυτό θα πει γαϊδουροτσουλήθρα. Που σημαίνει πως όταν τελειώνει το τσούλισμα, το μέρος έχει μαδηθεί και καταπατηθεί. Έτσι μοιάζει λοιπόν ο κήπος μου. Κατάλαβες ???....Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Ευχές πολλές και φιλάκια σε σας και τις ζουζούνες σας....

      Διαγραφή
  14. Εσύ, όσο και να λές, όλα τα προλαβαίνεις, Ελενίτσα! Και ξεχορτάριασμα, και συγύρισμα, και σιδέρωμα, και αλλαγή περιβάλλοντος, χαχαχα! Εμένα μ'έχει φάει το πήγαινε-έλα και στο σπίτι δεν προλαβαίνω τις δουλειές! Για δεύτερη χρονιά, θα κάνουμε Πάσχα στο διαμέρισμα και μας 'χαλάει' λίγο αλλά αφού η μαμά δεν μετακινείται στην κατάστασή της (και είναι και 'δύσκολα' τα πράγματα!
    Πολύ όμορφα τα αυγουλάκια σου, και αυτά με τον σπάγκο αλλά ιδιαίτερα το ντεκουπαρισμένο !!!! Ο δε γατούλης, είναι σκέτη γλύκα!!!
    Καλή Ανάσταση σου εύχομαι, καλό Πάσχα και χρόνια πολλά για τον Γιώργο σου!
    Φιλάκια πολλά !!
    ΥΓ. Σε ποιά εκκλησία πηγαίνεις ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Μαριάννα μου να μη μπορούμε να ξεφύγουμε από τις επιπλοκές της ζωής μας. Λυπάμαι που θ'αφήσεις τας εξοχάς και θα πας Αθήνα. Αλλά έτσι πρέπει να γίνει φαίνεται. Κουράγιο λοιπόν. Θα είμαι εξοχή και όλη την επόμενη εβδομάδα, οπότε κανόνισε να τα πούμε. Εκκλησία πάμε στην Αγία Ειρήνη....εκτός από Ανάσταση που τα παιδιά θέλουν να πηγαίνουμε στους Αγίους Αναργύρους της Αγροτικής. Έχει λιγότερη φασαρία εκεί....τεσπά, θα τηλεφωνηθούμε κιόλας. Καλή Ανάσταση, πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και σε σένα Ευγενία μου. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Σε φιλώ....

      Διαγραφή
  16. Πολύ όμορφες δημιουργίες... Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κοριτσάκι μου. Καλό Πάσχα και πολλά φιλιά και σε σένα.

      Διαγραφή
  17. Γεια σου Ελενίτσα με τις κεφάτες αναρτήσεις σου!!!!!!
    Τις γιορτές γενικώς δεν τις συμπαθώ ούτε εγώ. Καλά και σώνει να είμαι μια χαρούμενη νοικοκυρούλα και να ξεροσταλιάζω στην κουζίνα γιατί έτσι απαιτεί το έθιμο..... ΔΕΝ ΤΟ'ΧΩ ρε παιδί μου..... δε μου πάει!!!!!!
    Τα έργα σου πανέμορφα και τον γατούλη τον λάτρεψα!!!! Άσε που το θεωρώ βουνό να φτιάξω κάτι τέτοιο και μάλιστα με χαρτοπολτό!!!!
    Εύχομαι να περάσετε τέλεια τις Άγιες μέρες και καλή Ανάσταση
    Και καλή αντάμωση........
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Φιλία μου, πόσο ταιριάζουμε και πόσο με καταλαβαίνεις. Αλλά εσύ τα κατάφερες κι άλλους τους διώχνεις στη Σύρα...κι άλλους στις "τρύπες". Εγώ όμως κουβαλάω ολόκληρο ασκέρι στην πλάτη μου ακόμα. Πολλές ευχές και φιλιά για καλό Πάσχα σε όλους.

      Διαγραφή
  18. Κι απο μενα μια μεγαλη αγκαλια Ελενιτσα !!Ολα σου τα πασχαλινα και ιδιαιτερα ο γατακος ειχαν τη σφραγιδα και το αρωμα σου.Να περασετε ομορφα σπιτισια ολοι μαζι και να φορεσετε μια πασχαλινη κορδελα στο Πακη!!Σας φιλω πολυ-πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Αφρούλα....ο γατάκος και ο σκυλάκος κι εμείς όλοι θα τη φορέσουμε την κορδέλα γιατί είμαστε όντως για δέσιμο.... Το χρώμα της κορδέλας μόνο με προβληματίζει....χα χα χα. Πολλές ευχές και σε σας κοριτσάκι μου....θα τα πούμε και τηλεφωνικώς. Πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  19. Πάντως αν ο πρασινομάτης γατούλας βγει άξιος βοηθός να φτιάξεις καμιά ντουζίνα να τους ξαμολήσεις να δωσουν σε όλες μας κανένα χεράκι γιατί καπως έτσι τρέχουμε όλες... Τα αυγουλάκια πανέμορφα, έλα να τσουγκρίσουμε, κι εγω όλο αυγα έφτιαξα φέτος.
    Φιλιά, καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου...άμα κάνω καμιά μεγάλη ποσότητα χαρτοπολτού θα κάνω μπόλικους γατούληδες και θα σας τους ξαμολήσω για βοηθούς....χα χα χα. Ευχαριστώ για τις ευχές. Μακάρι να είμαστε κοντά για να τσουγκρίσουμε αληθινά αυγά. Καλό Πάσχα και πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  20. Καλό Πάσχα Ελενίτσα! Όλοι στις γιορτές αποσυντονιζόμαστε, αλλά καλές είναι για να εκτιμάμε τη ρουτίνα μας, καμιά φορά! Μου άρεσαν και τα αυγά και ο γατούλης ο τυχερός που θα πάει και σε νησί... Καλημέρα και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιλλιωτάκι μου είδες ????....ο γατούλης πιο τυχερός από μένα που όλο λέω ότι κάποιο Πάσχα θα πάρω τη βαλίτσα μου και τον ούχο μου και θα πάω σε ξενοδοχείο.....και όλο στις κουζίνες βρίσκομαι. Καλό Πάσχα και πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  21. Απαντήσεις
    1. Κατρίν μου, ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις ευχές. Να περάσεις κι εσύ πολύ όμορφα και σου στέλνω τα φιλιά μου.

      Διαγραφή
  22. Καλο Πασχα Ελενη και του χρονου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατρίνα μου, Καλό Πάσχα και σε σένα. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και σε φιλώ.

      Διαγραφή
  23. Ελενάκι αυτά όλα μας κρατάνε σε φόρμα, τα τρεξίματα, το νοικοκυριό, τα τραπεζώματα, τα πλυντήρια, οι μαγειρικές, η φροντίδα του κήπου, το σίδερο και η δημιουργία !!! Καλό Πάχα και καλή Ανάσταση με την αγαπημένη σου οικογένεια, να σε χαίρονται και να τους χαίρεσαι!!! Τα αυγά σου μοναδικά και ο γατούλης φανταστικός!!! Πασχαλινά μελισσένια φιλιά απο όλες μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαυδία μου....να το βράσω τέτοιο σκότωμα για να είμαι σε "φόρμα". Εκτός και αν με τη λέξη φόρμα εννοείς το καλούπι. Ναι...καλουπωμένη αισθάνομαι. Αλλά χαλάλι τους....γιατί γίνεται για τους αγαπημένους μου. Καλή Ανάσταση σε όλες τις μελισσούλες και πολλά φιλιά σε κάθε μια ξεχωριστά.

      Διαγραφή
  24. Ελενίτσα με τα ωραία σου, καλά να είσαι και να περάσεις καλά .
    Όμορφα τα αυγά σου και ακόμη ομορφότερος ο.....μπάτλερ σου!!!!
    Καλό μήνα και καλή Ανάσταση.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς Κυρία μου, λέει, έχετε ήδη ξεκινήσει τας διακοπάς σας και φαντάζομαι θα περνάτε όμορφα στας εξοχάς....οικογενειακώς. Ποιός τη χάρη σου.....Ο μπάτλερ, τα είπαμε....πιο τυχερός από την κυρά του. Πήγε ταξιδάκι σε νησί στο οποίο δεν έχω πάει ακόμα εγώ....χα χα χα. Καλή Ανάσταση και πολλά φιλιά σε όλους.

      Διαγραφή
  25. Περιγράφεις κατά κάποιο τρόπο και την δική μου μεγαλοβδομαδιάτικη ζωή!!Σπάνια καταφέρνω να συνδυάσω τα οικοκυρικά τα τσουρέκια τα αυγά και τα θρησκευτικά μου καθήκοντα (το τελευταίο χρόνο προστέθηκε και το μπλοκ) Αποσυντονισμός πλήρης!!! Τα αυγά σου ιδιαίτερα καλοφτιαγμένα και ο γατούλης με το σμόκιν σκίζει!!Ολα επάνω του είναι όμορφα !!Να περάσετε υπέροχα να χαρείτε ,να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Ελένη !! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνον οι νοικοκυρές με τις μεγάλες οικογένειες μπορούν να με καταλάβουν Έφη μου. Αν προσθέσουμε και τον μηδενικό χρόνο για τα όμορφα, δικά μας πράγματα που οι υποχρεώσεις μας δεν μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε....άστα καλύτερα. Ευχασριστώ πολύ για την επίσκεψη και τις ευχές σου. Πολλές ευχές και φιλιά κι από μένα....

      Διαγραφή
  26. Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά με υγεία και χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χριστός Ανέστη με Υγεία, Χαρά και Αγάπη !!!
    Πάντα όμορφη, δημιουργική και κεφάτη, σου εύχομαι Ελενάκι !!! Τα υπόλοιπα εν καιρώ ... (χιχιχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια πολλά και από μένα!τι μου κάνατε τώρα?διαβάζω και διαβάζω τις υπέροχες ιδέες σας και δεν ξέρω τι να πρωτοξεσηκώσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χριστός Ανέστη με Υγεία, Χαρά και Αγάπη !Όμορφα τα αυγά σου και ακόμη ομορφότερος ο γατούλης! Χαίρομαι που σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥ!!!!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑ!!!!
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ , ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΟΔΕΥΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!!
    Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ!!!!!
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.. Ελένη μου συμπαιθερούλα μου να χαιρεσαι τον αντρούλη σου...χρονια πολλα... να ειναι πολύχρονος...θα μου πεις ...τωρα το θυμηθηκες;;;; οχι παιδί μου..... αλλα και εγω ειχα 4 που γιορταζα... τι να κανω η γυναικα που μου πέσανε μαζεμενοι;...χι..χι..που να βρω χρονο να σκεφτώ κι όλας...χι.χι.. αν βρειςωρα περασε απο το σπίτι μου..υπαρχει λογος... χι.χιχ.. τωρα βρήκα την ωρα να σου γραψω...εσύ με καταλαβενεις... φιλα μου τον Πακη...
    εσενα σε φιλώ ξεχωριστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χριστός Ανέστη Ελένη μου!χρονια πολλά και στο συζυγο!να τον χαιρεσαι!
    !φαντάζομαι πως οι δουλειές σου εγιναν οπως ηθελες!!! τα αβγα σου ειναι πανεμορφα αλλα το γατι με ξετρελανε!τυχερη Ειρηνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρόνια πολλά για την εορτή σου, Ελενίτσα!!!!!Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται!!!!!! Θα τα πούμε!!!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή