Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΟΥ



Ποτέ δεν έτυχε να καταπιαστώ με τη μεταμόρφωση αυτού του αντικειμένου.

Και είχα τους λόγους μου....

Γιατί εμένα τα μπουκάλια μου αρέσουν σκέτα, με το γυαλί τους, για να φαίνεται και το χρώμα του περιεχομένου τους. Ήθελα, ας πούμε, τα λικεράκια μου που κάνω μόνη μου, κυρίως τα καλοκαίρια, να δείχνουν το χρώμα τους και να παρακολουθώ την εξέλιξη της ωρίμανσής τους, δηλαδή το λαμπικάρισμα και τη διαφάνειά τους.

Αλλά «πες πες το κοπέλι...κάνει τη γριά και θέλει». Και η «γριά» καθώς έκανε την περιήγησή της στο διαδίκτυο και τις μπλογκογειτονιές, και βομβαρδιζόταν καθημερινά από εκατοντάδες μεταμορφωμένα μπουκάλια, ξεμυαλίστηκε (η γριά λέω.....) και είπε να δοκιμάσει κι αυτή. Πάλι καλά που δεν ξεμυαλίστηκε με τίποτε άλλα «περίεργα» που έβλεπε....

Έτσι, από κάποια στιγμή και ύστερα, σταμάτησα να τροφοδοτώ τους κάδους με άδεια μπουκάλια παντός είδους και αφού τα καθάριζα καλά από τις ετικέτες τους, τα αποθήκευα στο «στοκατζίδικο».

Κάποια στιγμή, έφτασε και η σειρά τους για τη μεταμόρφωση.

Aσταρώθηκαν λοιπόν με αστάρι για μέταλλα και μετά βάφτηκαν. Σ’αυτά που ήθελα να εφαρμόσω την τεχνική του κρακελέ, έβαψα πρώτα ένα χρώμα σκούρο, μετά το υλικό για κρακελάρισμα και τελευταίο ένα ανοικτό χρώμα, κυρίως εκρού για να είναι έτοιμη η επιφάνεια να δεχτεί το μοτίβο. 



 Σ’εκείνα που δεν θα έκανα κρακελέ, έβαψα κατ’ευθείαν το χρώμα που ήθελα (εννοείται ότι προηγήθηκε το αστάρωμα...)  κολλούσα το μοτίβο και μου αρκούσε να κάνω κάποια στολίσματα, κυρίως με χρυσό ακρυλικό ή την ειδική πάστα περιγράμματος.














Τέλος, δοκίμασα μεγάλη έκπληξη, όταν βάφοντας κάποια ακρυλικά χρώματα πάνω από το στεγνό (ήδη) εκρού αστάρι για μέταλλα, έβλεπα το χρώμα τους να «κόβει» και να εμφανίζονται διάφοροι περίεργοι σχηματισμοί, σαν «καλλιέργεια» μικροοργανισμών (μήπως έπρεπε να γίνω....μικροβιολόγος ???...Αλλά με βαθμό 3 στη Φυσική και στη Χημεία, μάλλον απίθανο...χα χα χα).





Δεν δοκίμασα να τα πειράξω, επαναλαμβάνοντας το βάψιμο, γιατί μου άρεσαν πολύ και όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότερες αλυσίδες μικροβίων, ιών και κολοβακτηριδίων εμφανίζονταν. Δηλαδή και να ήθελα να το πετύχω «επί τούτου» που λένε....μάλλον δεν θα τα κατάφερνα.

Έτσι, τα άφησα όπως διαμορφώθηκαν τελικά και μπορώ να πω ότι μου αρέσουν περισσότερο απ’ όλα......

Στην υγειά μας λοιπόν και με ρέγουλα (το περιεχόμενο εννοώ....)

54 σχόλια:

  1. Τέλεια.
    Είδες που τελικά κατάφερες να τα τελειώσεις.
    Και φυσικά τα......"κατά τύχη" είναι χωρίς αμφιβολία τα καλύτερα και ομορφότερα.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα "κατά τύχη" ήταν από τα πρώτα πρώτα που έκανα. Τα υπόλοιπα με παίδεψαν αρκετά μπορώ να πω. Οι ιδέες άπειρες κι εγώ πελαγωμένη. Και δος του να ξεκολλάω ετικέτες και να ασταρώνω καινούρια που μου προέκυπταν. Τεσπά....καλά γίνανε...αφού αρέσουν και σε σένα χαίρομαι ιδιαίτερα. Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελενίτσα!! Πόσα μπουκάλια έφτιαξες???
    Ανταγωνίζεσαι την Σωσώ????
    Και είναι όλα τους πολύ ιδιαίτερα. Πράγματι, είναι εντυπωσιακές οι αποικίες μικροβίων στα κόκκινα, χαχα! Αυτό το αστάρι για μέταλλα (εκρού ?) μάλλον φταίει. Το δικό μου αστάρι είναι διάφανο. Πάντως, το αποτέλεσμα είναι όμορφο! Καλή συνέχεια με τα μπουκάλια!!!!
    Φιλάκια και καλό ξημέρωμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mαριάννα μου...είπα να κάνω 2-3 και κόντεψα να τα φτάσω 13. Το ένα έφερνε το άλλο. Κι επειδή είμαι αχόρταγη και από ιδέες full...είχα πάρει φόρα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει και αστάρι νεφτιού διάφανο. Αλλά με βολεύει που είναι εκρού γιατί γλυτώνω ένα χέρι ακρυλικό από πάνω. Χαίρομαι που σου άρεσαν. Σε φιλώ (τη Σωσώ δεν τη φτάνει κανένας ούτε σε ποσότητα ούτε σε ποιότητα)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γνωστη-αγνωστη Elen ..ξαναχτυπησε!!
    Αυτη τη φορα θύματά της τα πασης φυσεως μπουκαλια της οικοσκευης!
    Θυμα και η ιδια, της γνωστης ασθενειας "μπουκαλομάνια" που ως γνωστον εχει πληξει ολες τις δημιουργικες κυριες της γειτονιας!
    Εκτος των γνωστων φλοραλ που ησαν τυπικα στοιχεια διαγνωσης, παρουσιαστηκαν και νεες εκφανσεις, οπως ριγες και φουτουριστικα σχεδια απροβλεπτα, που ξετρελλαναν θετικα τη παθουσα και δεν επιθυμει πλεον την ιαση!! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφρούλααααα....λες να το ρίξω στα μπουκάλια από δω κι εμπρός ????....αλλοίμονό μου. Θα με αποκληρώσουν τα παιδιά μου. Άρχισαν τις γκρίνιες ήδη...τί θα τα κάνω τόσα ???...τί θα βάζω μέσα ????...δεν πιστεύουμε να τα στολίσεις ???...και πολλά τέτοια αποτρεπτικά. Τώρα ετοιμάζω και σειρά με ασπρόμαυρα, zentangle, γεωμετρικά και τα τοιαύτα. Μου άρεσε πολύ η διάγνωση....καθαρά ιατρική. Δεν μου είπες όμως....θα μου περάσει η ασθένεια ????...ή θα μου αφήσει κάνα κουσούρι ???? χα χα χα. Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΑΑΑ.....τι είδα πρωί πρωί? Βρέθηκα στη χώρα των μπουκαλιών!! Είναι όλα υπέροχα, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφα μπουκάλια!
    Τα παιδιά γκρινιάζουν μάλλον γιατί θέλουν κανένα δωράκι, χα,χα! Λέω εγώ τωρα!
    Ακριβώς με τα βηματα που περιγράφεις κάνω κι εγω το ντεκουπάζ σε μπουκάλια, μ' αρέσουν πολύ τα άτιμα, αν και πρέπει να ομολογήσω ότι ...μικροβιολογική καλιέργεια δε μου' χει προκύψει ως τώρα. Καλά έκανες και τα άφησες είναι πολύ όμορφα έτσι!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην ανακύκλωση αναρωτιούνται γιατί δεν φτάνουν πλέον μπουκάλια! Και γενικώς θα το κλείσουν το μαγαζί (μεταξύ μας,η Ρένα έχει κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά, βάλε και σας τις υπόλοιπες...).Μπράβο Ελενίτσα...σούπερ τα μπουκαλάκια. Τα τελευταία μου άρεσαν ξεχωριστά...ε ως καλλιτέχνης μου επιτρέπεται...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eσύ τώρα θες να πεις΄ότι δεν έχεις ξαναδουλεψει με τα μπουκάλια!!!!!! Εκτός και αν "έπαιξε" η τύχη του πρωτάρη.
    Οπως και να έχει, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά. Keep going
    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι κολλητικές αρρώστιες κυκλοφορούν παιδί μου στη γεροντική ηλικία! κι εγω που νόμιζα οτι μόνο οι παιδικές υπάρχουν...
    Πάντως θαύμασα οτι τη σκαπούλαρες (την αρρωστια ντε)με τέτοια επιτυχία. Ο γιατρός ήταν αετός,ως φαίνεται.
    Οσο για τα μικροβιωμένα,ΑΠΙΘΑΝΑ,αυτά κανουν τη διαφορά,απο τις άλλες συνομήλικές σου!!!Καλή συνέχεια,γιατί έτσι είναι οι ιώσεις κάνουν κύκλους...

    Και άλλα να κόλλαγες απο τις βόλτες σου,δε θάταν κακά...εμπειρίες...
    πως λένε "μάζευε κι ας ειν και ρόγες";χαχαχα

    Φιλιά πολλά άρρωστε καλλιτέχνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι όμορφα που έγιναν τα μπουκάλια σου!!!!!!Καλά, για τα τελευταία είχαμε και απορία πως τα κατάφερες αλλά μας λύθηκε όταν διαβάσαμε την ανάρτηση(πρώτα ευχαριστιόμαστε τις εικόνες και μετά διαβάζουμε)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νάσια, σ'ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι που σου άρεσαν τα μπουκαλάκια μου. Να είσαι καλά. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου Νίκη. Τα μπουκάλια με τις καλλιέργειες μικροβίων μπορείς να τα κάνεις πολύ εύκολα. Φτάνει να μην επιμείνεις με το βάψιμο με το ακρυλικό. Σ'ευχαριστώ και σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βιλλιωτάκι μου κι εγώ τα "μικροβιωμένα" τα αγάπησα πολύ. Αν και στην αρχή είπα...(πάει, την πάτησα, δεν θα πιάσει το χρώμα). Και τα παιδιά που τα είδαν μου είπαν να τα αφήσω έτσι. Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαρία μου.....πού θέλεις να σου ορκιστώ ότι τα δοκίμασα για πρώτη φορά???...αν και δεν μ'αρέσουν καθόλου οι όρκοι...χα χα χα. Το ωραίο είναι ότι τα σνομπάριζα γιατί δεν τα έβρισκα πρακτικά. Μετά, πού να τα στολίσεις ???....να ξεσκονίζουμε συνέχεια ???. Αλλά υπάρχει και η λύση των δώρων. Σ'ευχαριστώ και σε φιλώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαρά μου...οι παιδικές ασθένειες έρχονται και παρέρχονται. Οι γεροντικές όμως είναι...ανίατες νομίζω. Χαίρομαι που σου άρεσαν...όσο για τις "βόλτες" και τις "εμπειρίες" άσε καλύτερα. Δεν είναι για την ηλικία μου και το προφίλ μου. Αααα....τώρα που το θυμήθηκα. Από τις βόλτες ξεχωρίζω τις χειρουργικές επεμβάσεις, όσο κι αν φρικάρεις μ'αρέσει να τις βλέπω ...χα χα χα. Αυτό κι αν είναι βίτσιο. Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σου Marileni μου. Τα μικρόβια γίνονται εύκολα (παντού υπάρχουν έτσι κι αλλιώς....). Δοκίμασέ τα. Σ'ευχαριστώ και σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι όμορφα μπουκάλια έκανες, Ελένη ! Το καθένα έχει την ομορφιά του! Ειδικά το κόκκινο με τα ..μικρόβια!! Αντε, και εις ..άλλα με υγεία!!! Καλό απόγευμα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελένη πανέμορφα όλα. Τα καλύτερα όμως τα μικροβιάκια σου. Δεν έπρεπε να πεις πως έγεινε έμπρεπε να βάλεις ένα κουϊζ. Ποιός θα το βρει και τέτοια.
    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ελένη μου δεν... με πάει και δεν το πάω το ντεκουπάζ αλλα με βλέπω να κολλάω κι εγώ με τα όσα βλέπω.Μ αρέσουν πολύ τα μπουκάλια και τα δικά σου είναι όνειρο,πολύ όμορφα όλα τους!!!Και τ άλλα τα μικροβιάκια οπως λέει και το κορίτσι απο πάνω υπέροχα αφηρημένη τέχνη!!Μπράβο σου Ελενίτσα μ αρέσει πολύ και έτσι οπως τα κάνεις και ετσι όπως τα λες!!!Φιλάκια πολλαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΑΥΜΑΣΩ!!
    ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!
    ΛΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ!!
    ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΛΕΙΑ !!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παραγωγικοτατη δεν άφησες μπουκάλι για μπουκάλι,και όλα όμορφα και διαφορετικά μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. πολυ παραγωγη και πολυ ομορφα!!!! οσο αναφορα κ την προηγουμενη αναρτηση σου με το σκαμπο!!! δεν το πιστευω ακομα πως το μεταμορφωσες!!!! ειναι απιστευτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ελένη μου μας άφησες άφωνες!!!!
    Εσύ άργησες αλλά τελικά βλέπω τα πήγες περίφημα!!!!!!!!!Οχι και τίποτα άλλο να γλυτώσει και ο έρημος ο ταπετσέρης!!!!!Χαχαχα!!!!!!!!
    Πολλά φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Mutluluklar Sokagi

    Merhaba thank you very much for visiting my page. Love and Kisses from Athens, Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σου Πέπη μου....τα μικροβιάκια "ολα τα λεφτά" που λένε....και με μηδενικό κόπο. Ευχαριστώ πολύ και σε φιλώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γεια σου Κατερίνα (Κυκλάμινο).....χαίρομαι που σου άρεσαν τα μπουκάλια μου. Για το κουίζ δεν το σκέφτηκα.....Τί ??? να τυραννάμε τώρα τον κόσμο με τόσα που έχουν στο κεφάλι τους ????....Ευχαριστώ πολύ και σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γεια σου Νάσια. Καταλαβαίνω ότι εσύ είσαι λιτή και απέριττη. Σου αρέσουν τα μοντερνα και τα αφαιρετικά. Γι'αυτό δεν συμπαθείς το ντεκουπάζ με τους ρομαντισμούς του. Αλλά ένα βαψιματάκι και κάποιο στόλισμα με πηλό θα σου ταίριαζε, πάνω σε ένα μπουκαλάκι. Σ'ευχαριστώ και σε φιλώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρένα, πρόσεχε. Μπορεί να μην κολλήσαμε γρίππη φέτος αλλά για την "μπουκαλομανία" δεν εγγυώμαι. Σ'ευχαριστώ και σου στέλνω τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γεια σου Δημιουργια μου. Εκεί που δεν τα συμπαθούσα ιδιαίτερα τα μπουκάλια, πήρα φόρα και τελειωμό δεν έχω. Σ'ευχαριστώ πολύ και σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χειρότεχνο....είδες ???....είμαι και μεγάλη ζηλιαρόγατα εγώ. 'Ο,τι βλέπουν τα μάτια μου, θέλουν τα χέρια μου να το κάνουν. Όσο για το σκαμπό....προσπαθώ να ξεχάσω τί βρίσκεται κάτω από το ύφασμα...χα χα χα. Ευχαριστώ πολύ. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έφη μου.....του ταπετσέρη που μου έδωσε τα αφρολέξ λέω να του πάω κάνα μπουκάλι....όχι τίποτε άλλο αλλά για να τον αποπροσανατολίσω....ότι τάχα με μπουκάλια ασχολούμαι και όχι με έπιπλα....χα χα χα. Σ'ευχαριστώ...πολλά φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλέ Ελένη μου, εσύ "έγραψες" με τα μπουκάλια σου που υποτίθεται πως είναι ο "τομέας" μου..... Είναι φανταστικά και αν σκεφτεί κανείς πως είναι τα πρώτα σου, φαντάσου τι έχουμε να δούμε προσεχώς!!!! Τα κολοβακτηρίδια μοναδικά και υπέροχα!!!
    Φιλιά πολλά και ηχηρά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φιλία μου....λες να σε ξεπεράσω ?????.....δεν το νομίζω όμως. Εγώ ένα πειραματάκι έκανα για να δω πώς δουλεύονται. Θα το σκεφτώ αν θα ξανακάνω. Πάντως χαίρομαι που σου άρεσαν, ιδιαίτερα σε σένα που είσαι ειδική. Ευχαριστώ πολύ και σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Υπέροχο blog!Υπέροχες δημιουργίες!Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Art At Home..... Σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και χαίρομαι που σου άρεσαν όλα τα μπουκάλια μου. Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γειά σου Χρυσούλα μου, καλώς ώρισες στη σελίδα μου και σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια. Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γεια σου Ελένη και Καλώς σε βρήκα! Δε ξέρω τι μου αρέσει περισσότερο...αυτά που φτιαχνεις ή ο τρόπος που τα παρουσιάσεις! Χαίρομαι που βρήκα ενα τόσο δημιουργικό και ευχάριστο μπλοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τελικα δεν την γλύτωσες Ελενα μου...την αρρώστια.. των μπουκαλιών....χι.χιχ..γιατί θα μου πείς εσύ δεν θες να την κολήσεις;;;;
    αν θελω λεέι;;; σαν τρελλή.. να ερθω κατα κεί να μου κολήσεις;;χι..χιχ..απο τα μπουκαλια τις Παρακελσου....αρχισα να κρύβω... αλλα τα ιδια με τα παιδιά σου ακουω ... και εγώ απο τον Σμαραγδακη.....τι θα τα κανεις;;; να μην σε νοιαζει του λέω... αλλα μεχρι να ζημωθεί η ιδεα στο μυαλό βλεπουμε τωρα εχεις σειρα εσύ.... που σαν πρωτη φορα .. (δεν πιστευω να μας δουλευεις και εχεις κανει πολλες φορες αυτή την δουλεια;) χι.χιχ. συμπεθερα.....μπορώ να πω....οτι εχεις ξεπερασει κατα πολύ τις πρωταρες...η αδυναμία μου.. ειναι εκεινο με τα πουά.......χι.χιχ.. φιλω σε και να εχεις ενα ομορφο μήνα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κι εμείς Ελένη μόλις πριν τρείς εβδομάδες ασχοληθήκαμε με τα μπουκάλια, μας βρήκε βλέπεις το μικρόβιο....Θαυμάσαμε τα δικά σου και ομολογούμε ότι για μία ακόμη φορά..... μας εντυπωσίασες...περιμένουμε τα zentangle!!!!
    Μήπως να συναντηθούμε να ανταλλάξουμε μικρόβια ::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πολύ όμορφα όλα αλλά αυτό με τους μωβ-λιλά πανσεδες ξεχωριστό. Το δε πείραμα της χημείας φανταστικό. Βρες τον χημικό να του δείξεις πόσο έξω είχε πέσει για την μαθητριά του γιατί χημεία δεν είναι μόνο C+2O=CO2. Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γεια σου Στέλλα μου....ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και χαίρομαι που σου άρεσαν όλα. Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γεια σου Ρουλάκι μου.....ναι αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά τα δοκίμασα τα μπουκάλια. Με το καλό κι εσύ λοιπόν. Θα περιμένουμε την απόπειρά σου....Το πουά ήταν ένα παμπάλαιο γιάλινο της πεθεράς μου γεμάτο άλατα μέσα που δεν κατάφερα να το συνεφέρω. Γι'αυτό κι εγώ το πλάκωσα στο βάψιμο. Καλό βράδυ και σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χρυσομέλισσες......
    Τώρα κάνω δεύτερη δόση μπουκάλια και θα ετοιμάσω και το zentangle. Μου φαίνεται ότι κόλλησα για τα καλά το μικρόβιο και κάθε τόσο θα υποτροπιάζει....τη μυρίζομαι τη δουλειά....Σας φιλώ όλες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Στέλιο μου, ευχαριστώ για την επίσκεψη και το θαυμασμό σου. Σου στέλνω τα φιλιά μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γεια σου Gina. Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια. Ο φυσικοχημικός θα πρέπει να βρίσκεται τώρα στας Αιωνίους Μονάς γιατί κι εγώ είμαι ήδη πολύ.....αρχαία. Σε φιλώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ελενίτσα μου τα μπουκαλάκια σου ειναι απίθανα!!!ολοκληρη παραγωγή εκανες ε; ωραια όλα και με κρακελε και χωρις και τα ''μικροβιομπουκαλάκια''εγιναν ξεχωριστα και όμορφα μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ερωτηση:ασταρι για μεταλα το ζητας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Είναι το ένα καλύτερο από το άλλο!Και τελικά αυτό το "κατά τύχη" μεγάλη υπόθεση βρε παιδί μου. Εμένα εντελώς κατά τύχη μου βγήκαν πάνω σε μπουκάλι κάτι νερά μαρμάρου εκπληκτικά. Μια διόρθωση είχα επιχειρήσει να κάνω και το αποτέλεσμα με εξέπληξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είναι το ένα καλύτερο από το άλλο!Και τελικά αυτό το "κατά τύχη" μεγάλη υπόθεση βρε παιδί μου. Εμένα εντελώς κατά τύχη μου βγήκαν πάνω σε μπουκάλι κάτι νερά μαρμάρου εκπληκτικά. Μια διόρθωση είχα επιχειρήσει να κάνω και το αποτέλεσμα με εξέπληξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. γεια σου Ελενιτσα μου αρεσα πολυ τα σχεδια σου πανω στα μπουκαλια σου , επειδη θελω και εγω να ασχοληθω θα μπορουσες να με ενημερωσεις για τα υλικα που χρειαζονται και απο που θα τα αγορασω .Σε ευχαριστω εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή