Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ


Αύριο έχουμε εκλογές.....Τις πιο σημαντικές εκλογές λέει από τη μεταπολίτευση και μετά. Και αφού οι πολιτικοί μας, μηδενός εξαιρουμένου, τα έχουν κάνει όλα μπάχαλο, μας πέταξαν το μπαλάκι να αποφασίσουμε εμείς το καλύτερο για τη χώρα μας.
Στο μεταξύ οι κύριοι πολιτικοί μετά τις διάφορες κωλοτούμπες, τσουλήθρες και πολλές άλλες αθλοπαιδιές που εκτέλεσαν στην πλάτη μας, ανασυντάχθηκαν με νέους αρχηγούς και είδαμε πάλι να παίζεται το έργο..... «Άλλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε τη βράκα του αλλιώς».
Είχαν μάλιστα το θράσος να μας βομβαρδίζουν με επιστολές στα σπίτια μας, με πολιτικά διαφημιστικά μηνύματα στην τηλεόραση και βαρύγδουπους λόγους στις πλατείες. Σαν να μην είχε συμβεί τίποτα τα τελευταία 2-3 χρόνια που είδαμε τις ζωές μας να αναποδογυρίζουν εξαιτίας τους.
Μερικοί μάλιστα απ’ αυτούς μας συμβούλευαν να ψηφίσουμε με σύνεση και λογική....όχι λέει με θυμό και οργή.  Δηλαδή ήθελαν να ξεχάσουμε αυτά που περάσαμε και να ψηφίσουμε με την ίδια λογική που ψηφίζαμε και παλιότερα, σε πιο ήπιους και ομαλούς καιρούς.
Σιγά που θα ξεχάσω......Μαύρο φίδι που τους έφαγε.....Με λύσσα και αφρούς θα πάω αύριο στο εκλογικό μου τμήμα......(??????????????????????????) Μέσα στην παρένθεση με τα ερωτηματικά βάλτε όποιο χαρακτηρισμό θέλετε. Εγώ τα δικά μου τα μπινελίκια τους τα χώνω κάθε στιγμή.
Τεσπά....επιτέλους ήλθε η ώρα που όλοι περιμέναμε κι έτσι αύριο πουρνό- πουρνό θα πάμε όλοι (θέλω να πιστεύω.....) να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Το τί θα κάνει ο καθένας μας είναι λογαριασμός δικός του. Εύχομαι ο Θεός να μας φωτίσει όλους σωστά και η κάλπη να αναδείξει τον καλύτερο.....
Και για να δικαιολογήσω και τον τίτλο της ανάρτησης, θέλω σήμερα να σας δείξω δύο κλειδοθήκες που έκανα πάνω σε ένα κομμάτι ξύλο με ντεκουπάζ από εκτύπωση του ιντερνετ.
Στη μία κρέμασα τα κλειδιά του σπιτιού μου.....


Στην άλλη ένα μεγάλο χοντρό κλειδί που γράφει επάνω ΕΛΛΑΣ.
Αυτό το κλειδί είναι δικό σας και θα ήθελα να σας παρακαλέσω ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ.......Εντάξει ????


 
Πολλά φιλιά και....ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ......

29 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ;
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α Ελένη θα σε μαλώσω...Πως μιλάς έτσι για τους αξιοσέβαστους υποψηφίους; Πρέπει να ηρεμήσεις και να σκεφτείς με σύνεση...ποιος μας έκλεψε περισσότερο; Ποιος μας κορόιδεψε πιο πολύ; Ποιος μας κατέστρεψε τα όνειρα;Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος αλήτης; Ποιος με λίγα λόγια μας πήδηξε περισσότερο; Κι επειδή θα δυσκολευτείς να διαλέξεις...(είναι τόσο κοντά ο ένας στον άλλον...τι διαφορά στήθους...ούτε διαφορά παρανυχίδας), άσε τη σύνεση, πάρε φόρα και ξέσκισέ τους όλους αύριο!!! Ουστ καθίκια!!! Αλλά όλα αυτά χωρίς οργή και θυμό...στην ανάγκη κάνε γιόγκα το πρωί...Α,κι όταν λέω όλους εννοώ όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Ρένα μου.....για να δούμε τί θα κάνουμε κι αυτή τη φορά εμείς οι Έλληνες........πρέπει να βρουν το μάστορά τους....Καλή τύχη σε όλους μας....φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Βιλλιώτη μου με τα ωραία σου.....άι σιχτίρ τα καθάρματα που έχουν μούτρα κι εμφανίζονται...Στην αρχή, τότε με τα μνημόνια, είχα σκεφτεί να μην ξαναψηφίσω. Μετά άλλαξα γνώμη....και αύριο θα τους δείξω εγώ.....βρε ποιά γιόγκα????...καλμαρισμένη είμαι τώρα πια....απλά περιμένω το βράδυ για να γελάσω....θέλω να πιστεύω....φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάλι, Ελένη μου, είμαι αρκετά απαισιόδοξη και πιστεύω ότι όπως θα κοιμηθούμε αύριο έτσι θα ξυπνήσουμε την επομένη το πρωϊ. Ο εκλογικός νόμος είναι τέτοιος που το αποτέλεσμα είναι ήδη δεδομένο πριν γίνουν οι εκλογές. Είναι μάλλον αδύνατο να γίνει ανατροπή !!!
    Ας ψηφίσουμε βέβαια εμείς όπως νομίζουμε και ας πούμε ότι πιστεύουμε και στα θαύματα !!!
    Καλό βόλι !!! Και καλό ξημέρωμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέχασα να σου πώ ότι οι κλειδοθήκες σου είναι πανέμορφες ! Με μιά προτίμηση στην δεύτερη με το κλουβάκι και το όμορφο κλειδί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαριαννάκιιιιιι.......ξύπνια είσαι νυχτοπούλι μου?????.....Τί κάνετε ????...Εγώ σήμερα δοκίμασα να βάψω μπουκάλια σαν και τα δικά σου....αστάρωσα, έβαψα...λέω να τολμήσω και κρακελέ τρομάρα μου...αύριο θα δείξει.....Εύχομαι το καλύτερο για όλους....Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα Ελένη μου, δεν ελπίζω τίποτα, για ποιούς μιλάμε γιαυτούς που τους φτύνουμε και λένε ότι ψιχαλίζει. Δεν πιστεύω πιά ότι μπορεί να αλλάξει τίποτα σ΄αυτόν τον τόπο.Ο πολιτικό κόσμος αποτελείται απο λαμόγια, απατεώνες και καθυστερημένους πχ Ο ΓΑΠ αφού κατάστρεψε την χώρα θέλει να ανοίξει σχολή για Πρωθυπουργούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτα κανεις Ελενη μας,.πολιτικες αναρτησεις για τους τελευταιους νυκτερινους αναποφασιστους,..ασταρωματα και.. κρακελε,
    κι εγω ανησυχησα με τη τοση ησυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε μου λες Ελενιτσα, επειδη σε ειδα αποφασισμενη και ξεκαθαρισμενη,εσυ το κλειδι του Παραδεισου εισαι σιγουρη οτι θα το δωσεις στα σωστα χερια ??
    Οπως βλεπεις ειναι 2π.μ και το σκεφτομαι ακομη!!!Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΩ ΠΩ ΑΥΠΝΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ???
    ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΟΘΗΚΕΣ ΣΟΥ...ΜΠΡΑΒΟ...ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν θέλω να ακούω για πολιτική..θα ψηφίσω αλλά..με το ζόρι..Προτιμώ τη δεύτερη κλειδοθήκη σου που είναι ένα σκέτο ποίημα..υπέροχη!Καλημέρα όλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mαρία μου....κι εγώ δεν ελπίζω σε πολλά πράγματα...αλλά δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε τόσο....ας εισπράξουν τουλάχιστον οι "μεγάλοι" την απαξίωση που τους αξίζει. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφρούλα...δεν είχα σκοπό να το κάνω. Τις κλειδοθήκες μου ήθελα ν'ανεβάσω...κι εκεί που έκανα styling τρομάρα μου, με τα κλειδιά για τη φωτογράφηση....βλέπω στο συρτάρι ένα μεγάλο ανοιχτήρι μπύρας σε σχήμα κλειδιού και μου ήλθε η έμπνευση. Να σκεφτείς, πλάκωσα την ανάρτηση μέσα σε δέκα λεπτά γιατί κόντευε 12 η ώρα κι εγώ ξεκίναγα με το..."αύριο έχουμε εκλογές". Στο τσακ πρόλαβα την ημερομηνία.....χα χα χα....Ήμουν αναποφάσιστη όσον αφορά τους δευτεροκλασάτους υποψήφιους εθνοσωτήρες.....οι δυο μεγάλοι είχαν ήδη αποκλειστεί από...χρόνια. Φιλάκια...καλό βόλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νένα μου. σ΄ευχαριστώ πολύ....και μένα το δεύτερο μου αρέσει περισσότερο...και τα δύο είναι επιζωγραφισμένα με λίγο χρυσό....αν θέλετε τις εικόνες θα ψάξω να τις βρω στο ιντερνετ....είναι όντως ωραίες....φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχτιδούλα μου....συμφωνώ κι εγώ μαζί σου....έχουμε και μια Α ηλικία....μας κατηγορούν οι νεότεροι ότι τους χαντακώσαμε....οι πολιτικοί μας έκαναν από οργισμένους μέχρι αδιάφορους....άσε....αλλά πρέπει να πάμε να τη ρίξουμε τη "ρημάδα" ψήφο....Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΣ!!!ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ!!!
    ΟΙ ΚΛΕΙΔΟΘΗΚΕΣ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!! ΕΓΩ ΚΟΛΛΗΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΟΠΟΛΤΟ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ 3 ΤΑΠΕΡ ΑΛΛΑ ΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Nάσιααααααα.....τα ταπεράκια με το χαρτοπολτό στο ψυγείοοοοοο.....εντάξει?????.....Κρατάει μήνες....φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ελένη μου τους "τακτοποίησα " μια χαρά .!
    Υπέροχες οι κλειδοθήκες σου ...
    Φιλιά!!
    Και καλή εβδομαδα? ναχουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μωρέ κι εγώ τους τακτοποίησα αλλά έλα που είμαι απαισιόδοξη και δεν πιστεύω πως θα υπάρξει ανατροπή....να δείτε που πάλι τις ίδιες μουτσούνες θα δούμε στο κοινοβούλιο.....Θεία Λένα ωραία ανάρτηση έκανες και σήμερα!!!!!! Φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπέροχες οι κλειδοθήκες σου!!!Όσο για τους πολιτικούς καλά τα λες μακάρι να το δούνε και όλοι έτσι και να έχουμε επιτέλους μια αλλαγή στη χώρα.Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Eυχαριστώ Τάνια μου.....καλά τους έκανες....κι εγώ το ίδιο. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε Σταυρουλίνι....τί θες να γίνει....αφού οι άνθρωποι είναι καριερίστες....από μωρά την πολιτική ονειρεύονταν...μια ζωή τους ίδιους θα βλέπουμε δυστυχώς....εκτός κι εμφανιστούμε εσύ κι εγώ προσεχώ....φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευχαριστώ πολύ Σπυριδούλα μου....να είσαι καλά. Κι εσύ όμως είδα ότι κάνεις φανταστικά πράγματα. Μπράβο σου....και πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ελενίτσα μου, ωραία τους στολίζεις!! Σήμερα με λίγο πικρή γεύση στο στόμα, γιατί το κόμμα που ψήφισα δεν μπήκε στη βουλή, είμαι όμως και αισιόδοξη, ο κόσμος τους έδειξε την πόρτα!!! Σιγά μην ντραπούνε τα μουλάρια!!!! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αννετούλα μου.....δεν ξέρω ποιο κόμμα ψήφισες αλλά πριν από λίγο άκουσα ότι το 20% των ψηφοφόρων ψήφισαν κόμματα που δεν μπήκαν στη Βουλή...ποσοστό υψηλότερο και από αυτό του πρώτου κόμματος....τραγικός εκλογικός νόμος που βολεύει μόνον τους ισχυρούς που τον ψήφισαν....φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ελένη μου, κατόπιν..εκλογών, να σου πω , ότι οι κλειδοθήκες σου είναι ονειρεμένες!! Οσο για το αποτέλεσμα των εκλογών, ...........!!!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ευχαριστώ πολύ Pepi μου...να είσαι καλά...φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για τα πολιτικά τι να πώ ..παλι μπαχαλο γίναμε....
    αλλα για τις κλειδοθήκες σου θα πω πως είναι θαυμάσιες και η δύο μπράβο Λενάκι με τις όμορφες δημιουργίες σου!!!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή